Ervaringen

Wat vinden anderen van Abesse Uitvaartverzorging?

Hieronder vindt u een aantal ervaringen van nabestaanden.
Wilt u ook uw ervaring met anderen delen? Schrijft u dan een recensie op Google, of stuur ons eenvoudig een mail

Anneke was geweldig bij het organiseren van de uitvaart van onze vader. Persoonlijk, integer en betrokken, niks was teveel. Zelfs na de crematie kregen we nog begeleiding en warme begeleiding tijdens een verdrietige periode. Blij dat we niet voor de grijze saaie “doodgravers” gekozen hebben maar voor Abesse.

-Sonja-

Anneke heeft nu twee keer een uitvaart voor ons verzorgd en beide keren heeft dit zoveel stress bij ons weg genomen. Ze is empatisch en denkt mee tot in het kleinste detail. Ze doet echt haar best om alle wensen die de familie heeft te vervullen. Daarnaast is het een hele fijne persoonlijkheid die ervoor zorgt dat het zakelijke gedeelte op de achtergrond afgewerkt wordt waardoor je meer bezig kunt zijn met de persoonlijke dingen die geregeld moeten worden.

-René-

Betrokken, transparant, goed bereikbaar, ruimdenkend, meedenkend, ondersteunend en ontzorgend en warm. Zo hebben wij o.a. de inzet en begeleiding van Anneke van Abesse Uitvaartverzorging ervaren tijdens het afscheid van onze moeder, schoonmoeder en oma ervaren.
En heeft geleid tot een mooie uitvaart waar wij en alle aanwezigen met warme gevoelens aan terugdenken.

Anneke, nogmaals bedankt voor alles dat je hebt gedaan en ons bijgestaan hebt.

-Cisca-

Achter de uitvaartonderneming Abesse, staat een prachtig begripvol mens, Anneke. Ik kende Anneke al, door haar rouwverwerking-boekjes voor kinderen, alleen daaruit al bleek haar passie voor mensen en het grote vermogen een familie die een verlies geleden heeft, te ondersteunen op een respectvolle en fijne manier.
Vorig jaar overleed mijn vader, Anneke was er vrijwel meteen, nadat ik haar belde. En wij als familie (ondanks dat we wisten dat het sterven eraan kwam, waren we toch verslagen) ervaarden in woord en daad warme armen om ons heen. Anneke gaf ons alle ruimte om alle emoties te kunnen uiten, droeg goede steekhoudende ideeën aan. Zodoende hebben we mijn vader een warm respectvol einde kunnen geven, zonder daar voor de hoofdprijs te betalen. Mooier hadden we het niet kunnen verzinnen.
Toen een paar maanden geleden weer een crematie moesten regelen voor de (alleenstaande) broer van mijn moeder, hebben we uiteraard Abesse weer ingeschakeld. En wederom, weer helemaal zoals we t bedoelde! Alles tot in de puntjes geregeld door Anneke! Een absolute aanrader!

-Annemiek-

Professioneel, maar met compassie en empathie, aanbevolen!

-Hexol-

Ja heel fijn en heel nodig ook .

Heel fijn dat je er was en bent Anneke; professioneel, ont-zorgend , vriendelijk, rustig, aangenaam
Je was precies dat ‘mens’ dat ik en dat wij nodig hadden.
Heel precies in het hier en nu organiserend en regelend zodat ik en wij verder konden en in vrede rust en veiligheid ook afscheid konden nemen.

Dankjewel.

-Jan-

De afgelopen 3 maanden heeft Anneke ons 2x bijgestaan met een uitvaart. En dat is niet voor niets. Anneke is zeer betrokken, denkt mee met de wensen, heeft een luisterend oor, begeleid van het eerste gesprek tot de dag van de uitvaart en zelfs erna.

Anneke van Abesse uitvaartverzorging haalt een grote zorg bij je weg en geeft een mooi en waardig afscheid ervoor terug.

-Sander-

Anneke heeft de uitvaart/crematie van onze moeder Nel verzorgd, erg prettig om met haar samen te werken aan een mooi afscheid. Ze geeft handige tips waar op te letten en wat er geregeld moet worden voor de uitvaart maar ook daarna. Geen onnodige extra kosten en ze geeft goed advies. We waren zeer tevreden over haar en ook de communicatie verliep top en vlotjes. We zouden haar zeker aanbevelen aan anderen! Heel erg bedankt dat je het zo mooi en liefdevol hebt geregeld voor ons.

-Annemiek-

Abesse heeft er voor gezorgd dat mijn moeder op een hele mooie, stijlvolle manier afscheid heeft genomen van deze wereld.
Bedankt Anneke omdat dat jij dit mogelijk hebt gemaakt.

-Piet-

Abesse heeft de uitvaart van mijn schoonmoeder verzorgd. Anneke heeft gezorgd voor een afscheid waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Het is precies vormgegeven zoals wij het wilde. Anneke gaat uit van mogelijkheden en zorgt voor een afscheid passend bij de overleden persoon. Dank je wel Anneke.

-Conny-

In deze verdrietige en vervelende periode fantastisch terzijde gestaan door Anneke de Jong. Ze denkt echt met je mee.
– Goede uitleg
– Niks afdwingen
– Geen onnodige uitgaven

Samen met haar heb ik mijn plotseling overleden zus een hele mooie begrafenis gegeven voor relatief weinig geld in vergelijking tot andere uitvaartverzorgers.

Als u in dezelfde positie komt (vreselijk), maar dan zou ik haar aanbevelen, om in alle rust uw dierbare een laatste bestemming te geven.
Zij is echt een toppertje.

-Brigitte-