Over Abesse

Abesse

Waar komt de naam Abesse vandaan en waarom heb ik voor de naam Abesse Uitvaartverzorging gekozen?

Abesse is Latijn voor afwezigheid, ontbreken. Wanneer een dierbare overlijdt, dan is diegene tot aan de dag van de uitvaart weliswaar nog in ons midden, maar tegelijkertijd toch afwezig. Er ontbreekt iemand. Dat gegeven inspireerde mij om voor de naam Abesse te kiezen.

Over ons - Abesse

Anneke de Jong

Over abesse - Anneke

Uit ervaring weet ik hoe het voelt om bij een uitvaart op “de eerste rij” te moeten zitten. Ik weet ook hoe het voelt om in de periode tussen overlijden en uitvaart je zorgen te maken over hoe alles geregeld moet worden. Mijn missie is om te ontzorgen na een overlijden, zodat u ook nog tijd over heeft om er voor elkaar te zijn. 

Het kan een zeer goed gevoel geven wanneer u een afscheid een eigen invulling geeft. Daar staat u niet alleen voor, want stap voor stap bereid ik samen met u een persoonlijk en warm afscheid voor. Op de manier zoals het voor u goed voelt. Dat doe ik zichtbaar of onzichtbaar. Op de voorgrond wanneer u dat wenst, op de achtergrond wanneer dat moet.

En wilt u eens over gedachten wisselen over uw eigen afscheid, of zelfs misschien uw eigen afscheid al regelen, dan bent u bij Abesse Uitvaartverzorging aan het goede adres.

Nieuws

In het voorjaar van 2021 is Ondermeer Uitvaart van Lisette de Jong (overigens geen familie) uit Rotterdam gestopt. Lisette heeft haar hart gevolgd en is een nieuwe weg ingeslagen. In het verleden hebben Lisette en ik zeer prettig samengewerkt en zodoende ben ik bekend met haar werkwijze. Lisette heeft mij dan ook gevraagd de werkzaamheden van Ondermeer Uitvaart voort te zetten. 

Samenwerking Ondermeer Uitvaart

Zomaar drie redenen om voor Abesse te kiezen

Persoonlijke aandacht
Kiest u voor Abesse, dan ben ik er voor u en uw naasten. Met ruimte voor uw verhaal en uw inbreng. Want voor mij bent u geen nummer. 

Geen poespas
Wees niet bang dat er iemand strak in het pak of in een mantelpakje komt als u belt. Ik kom als mezelf; dat stelt mensen op hun gemak.

Eerlijk
Abesse maakt geen winst op door derden geleverde goederen en diensten. Gewoon, omdat óók dat anders kan. Wel zo eerlijk.

Waarom kiezen voor Abesse?

Abesse Uitvaartverzorging is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: 06-395 97 857

Heeft u vragen of wilt u informatie, dan kunt u ook een email sturen naar: info@abesse-uitvaartverzorging.nl

Abesse Uitvaartverzorging
Waldhoornstraat 47
3208 SH Spijkenisse

Social Media

U kunt Abesse Uitvaartverzorging ook volgen via social media. Hieronder vindt u de link naar onze social-mediapagina’s.